mandag 28. mars 2011

Stengt f.o.m 30. mars t.o.m. 1. april 2011

Studio vil holde stengt f.o.m. 30. mars t.o.m. 1. april 2011.

All henvendelse i den tiden kan gå via  mail til Vibekes Fotostudio .
Jeg svarer på alle mail, så dersom dere ikke får svar i løpet av neste uke, så er ikke mailen mottatt. Ta da kontakt på annen måte.

Ellers så er jeg tilbake i studio på mandag 4. april

Snakkes da :)

-Vibeke-

fredag 25. mars 2011

FIONA

Skjønne Fiona på 7 mnd. var på besøk idag. Hun hadde kjørt helt fra Ålgård for å bli fotografert hos meg. Hun var ikke så spandabel på smilene sine, men det betyr lite, når jenta er så søt som henne :)


Tusen takk til flink mamma og pappa som var med å hjalp til under fotograferingen.
Gleder meg til å treffe Fiona igjen når hun er ett år.



torsdag 24. mars 2011

METTE HAGEN AS

Jeg lurte litt på hva jeg skulle blogge om idag, men så fikk jeg et godt tips om at jeg kunne skrive litt om fotografering for  METTE HAGEN AS . Det er alltid en kjempe gøy dag. Litt anderledes enn det jeg er vant med :) Bildene her er tatt i områdene rundt Utstein kloster på mosterøy.
Vi hadde med to modeller, en baby, masse stæsj og Mette og meg selvfølgelig.

Foto: Vibeke Petersen

Foto: Vibeke Petersen
 Vi fotograferte i utrolig naturskjønne omgivelser. Vi hadde mange nysgjerrige firbente tilskuere:)
Foto: Vibeke Petersen
"Sauer er noen allrighte dyr"
Mette Hagen er en 270 m2 motebutikk i Vistnesgården på Randaberg. De fører merker fra Cambio,PartTwo, Masai, Save the Queen, Line of Oslo,Day,Hunkydory, McPlanet,Savage Coulture, Bitte Kai Rand, Container, Ash,St.Tropez,BDK,Bubetti, Bjørg, BIBI,


Mette er ei super dame!! Hun kan brukes til absolutt ALT!! :)
Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen

Anbefaler alle til å besøke butikken til Mette på Randaberg. De har fantastisk mye fint, og er kjempeflinke å veilede i valg av antrekk.

Håper det ikke blir så lenge til neste gang jeg får fotografere for METTE HAGEN AS

- Vibeke -

onsdag 23. mars 2011

Vintage

Av og til så har jeg bare verdens kjekkeste jobb:) Julie som blir 4 år neste mnd hadde med seg en koffert full med klær, sko og hatter, hun hadde til og med vært hos frisøren og fikset håret :)

Jeg ønsket å bruke henne som modell til mitt nye produkt, Vintage fotografering.

Foto: Vibekes Fotostudio

Nå i år har studioet investert i endel møbler og tilbehør fra "Den franske landstil"  http://www.landstil.com/    i håp om å kunne tilby noe spesielt til dem som ønsker noe anderledes hos fotografen. Jeg håper at dette kan lykkes og at dere liker det dere ser.

Her er noen bilder fra fotograferingen

Foto: Vibekes Fotostudio

Foto: Vibekes Fotostudio
 Dette er en type fotografering som krever barn som kan posere litt. Det er en fordel at de er ca 4 år eller mer. Antrekkene bør være i litt "gammeldags" stil og farger. Det er flott med hatter og pynt i håret. Jeg har blomster og hårpynt liggende, men klærene må dere selv ha med, dersom dette er noe dere kunne tenke dere å gjøre med deres barn. Bildene passer også godt til gutter. Husk at klesvalget er ganske avgjørende for bildeuttrykket.

Foto: Vibekes Fotostudio
 Vintagefotograferingen blir en litt mer eksklusiv fotografering, enn en vanlig barnefotografering, da det går mer tid til både fotografering og etterarbeid. Men tenk så fantastisk å få slike fotografier av barna på veggen!! I tillegg så er det en gyllen anledning til å få fotografert et litt eldre barn enn en 1 åring. Det er utrolig kjekt å ha skikkelige bilder av barna i forkjellige aldersgrupper.
De aller fleste av oss tenker 1 årsfotografering, så går man ikke til fotografen igjen før barna skal konfirmeres - det er 15 år imellom.......... det er mye! :)
Foto: Vibekes Fotostudio
Foto: Vibekes Fotostudio
Julie var en veldig tålmodig jente. Flere klesskift og mange poseringer. Flink jente:) Mamma var også med og hjalp til. Til og med lillebror lå tålmodig i vogga under nesten hele fotograferingen :)

Foto: Vibekes Fotostudio
Tålmodige lillebror :)
Tusen takk for lånet av en fantastisk nydelig og flink modell. Tusen takk til mammaen som gjorde alt hun kunne for at dette skulle bli vellykket. Håper hun er like fornøyd med bildene som meg :)
Foto: Vibekes Fotostudio

Foto: Vibekes Fotostudio
 Priser på Vintage fotograferingen finner dere på arkfanen "priser" i denne bloggen.
Jeg har introduksjonspris på Vintagefotograferingen hele mars og april. Benytt sjansen og få deg et nydelig romantisk bilde til å dekorere stueveggen din med.

Klikk "liker" på bloggen vår, så kan du følge med videre på hva vi jobber med ;)
Det dukker også opp tilbud ved jevne mellomrom
-Vibeke-

torsdag 17. mars 2011

Mitt Første Portrett: Oliver 5 mnd

Lille Oliver kom blid og fornøyd helt fra Sirevåg for å bli fotografert idag :) De ønsket å tegne avtale om "Mitt første porterett" For en stund siden tok jeg bryllupsbildene til foreldrene. Utrolig gøy når kundene kommer tilbake. Takk lille Oliver og til mammaen, for at jeg får lov å fotografere dere.
Legger ut noen bilder fra babyfotograferingen. Gleder meg allerede til å se dere igjen til ett års fotografering!

-Vibeke-


Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen


onsdag 16. mars 2011

Julie og Thomas

Lille Thomas på 10 dager og storesøster Julie på 4 år, var innom for å bli fotografert. Babyfoto av de aller minste er kjekke minner, da denne tiden går så altfor fort. Julie var her da hun var nyfødt, derfor måtte jo lille Thomas og til pers:) Så kjekt at Julie også var med, slik at vi fikk noen flotte søskenbilder. Vi fikk til og med tatt noen familiebilder mens vi var igang. Jeg kan være veldig effektiv når jeg vil :) Legger ut noen bilder fra fotograferingen av to meget vakre barn. Julie skal forresten komme tilbake å bli fotografert neste uke, hun skal være fotomodell for meg til vintage bilder. Blir kjempe spennende. Gleder meg.

Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen

mandag 14. mars 2011

Barnefotografering

Da var vinterferien plutselig over. Halve vinterferien har jeg vært på møte med Colour Art fotografer fra resten av landet på Skinnarbu høyfjellshotell. Det er viktig med litt faglig påfyll.
Den andre halvdelen ble tilbragt sammen med familien på fjellet.

Det var kjekt å komme tilbake på jobb, og rett i en 1 års fotografering. Det er jo bare deilig da 1 åringen er så blid og fornøyelig som lille Steffen. Han syntes det var helt topp i studio. Håper jeg får se mer til ham i årene framover :)

Legger ut noen bilder fra dagens fotografering.
Beklageligvis så ser jeg at jeg fortsatt har litt vinterferiemodus i hodet, da jeg ikke klarer å skrive navnet mitt rett i copyright informasjonen, men dere får bare bære over med meg denne gang, satser på at det blir rett neste gang :)

Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen

torsdag 3. mars 2011

VINTERFERIE UKE 10 - 2011

Studio vil holde stengt uke 10, pga. vinterferie. Jeg vil være tilgjengelig på tlf. 980 65 801.
I morgen fredag 4. mars, vil det også være stengt pga. oppdrag.

Velkommen tilbake i uke 12



KONRAD 3 UKER



Vil også benytte anledningen til å legge noen bilder ut av lille Konrad som var på besøk i studio forrige uke. Jeg fotograferte storesøsteren for en stund siden, så da er det ekstra kjekt når familien kommer tilbake med lillebror. Håper dere liker bildene av den flotte prinsen på 3 uker:)

Vibeke