tirsdag 31. mai 2011

Karen

Ett års fotograferinger er nok det jeg gjør mest. Her er lille søte Karen som skal få portrettet sitt på veggen. Har tidligere hatt storebroren til fotografering, og familien ville gjerne ha litt like bilder som ble fotografert sist gang. Det er alltid kjekt å treffe igjen tidligere kunder :) Tusen takk for tilliten.
Her følger noen bilder av ei sprudlende og hærlig jente!

Foto: Vibeke Petersen

mandag 30. mai 2011

Elina, Henrik og David

Elina kom til fotografering sammen med mamma, Henrik på 2 år og David på 5 år. Spedbarnsbilder, søskenbilder og mor barn bilde skulle tas. Det var en livlig og hærlig gjeng som kom inn i studio. To gutter som var superstolt over lillesøster, og kjempet om å få vise henne fram. Søskenkjærlighet på høyt nivå ;) som noen av disse bildene gjenspeiler!!

Foto: Vibeke Petersen






lørdag 28. mai 2011

Erling

Flotte konfirmanter kommer på løpende bånd til konfirmasjonsfotografering. Denne gang var det Erling som skulle fotograferes. Han ble fotografert i både dress og fotball utstyr. Kjempegøy når konfirmantene tar med seg interessen sin inn i studio :) iallefall så lenge det er en interesse det er plass til innendørs!! Her er et lite utvalg fra fotograferingen av Erling!


foto: Vibeke Petersen

- Vibeke -

fredag 27. mai 2011

Milian

Her en dag dukket skjønne Milian opp til Vintagefotografering. Kjempegøy å vise at det fungerer på gutter også. Han var jo bare til å spise opp. Full av liv og vilje, vi kunne ikke gjøre helt som vi ville, men vi klarte å lure ham til slutt. Fikk en hel serie med fantastiske bilder. En liten smakebit følger her!

Foto: Vibeke Petersen


Nå begynner jeg å bli lei!

KJEMPELEI!!!!

Men her var det kult å sitte !!!

- Vibeke -

torsdag 26. mai 2011

Fredrik

Må jo legge ut noen bilder fra en kjekk konfirmant som var innom her forleden. Vi fikk fotografert endel klassiske bilder i konfirmasjonsdressen, i tillegg fotograferte vi noen bilder i litt mer ledige klær. Har inntrykk av at de aller fleste ønsker en standard konfirmantfotografering, men i tillegg noen bilder i ledigere klær og gjerne med et mer ungdommelig uttrykk. Synes bildene av Fredrik ble skikkelig tøffe. Legger ut noen av dem så dere kan smugtitt litt :)
Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen

- Vibeke -

Helena

Her kommer det konfirmanter på løpende bånd. Og det er jo kjempekjekt! Denne gang var det vakre Helena som kom i flott rogalandsbunad. Nok ei jente det var gøy å fotografere. Hun har tidligere vært hos meg til både familiefotografering og søskenfotografering. Begge brødrene har vært til konfirmasjonsfotografering. Så dette er en familie jeg begynner å kjenne ganske godt etterhvert.
Kos dere med noen av bildene  til Helena :)




Foto: Vibeke Petersen

- Vibeke -

onsdag 25. mai 2011

Ingrid

Nok en vakker konfirmant har entret mitt studio. Denne gang så var det ei jente jeg har fotografert litt før, både søskenfoto og skolefoto. Det er utrolig kjekt når de kommer tilbake til nye fotograferinger. Håper du liker bildene Ingrid, jeg synes de ble kjempefine av deg :)




Alle foto Vibeke Petersen

tirsdag 24. mai 2011

Vibeke

Konfirmasjon sesongen er i full gang. Egentlig så er det alt for travelt til å blogge akkurat nå, men noen ord og bilder skal jeg vel klare å få til innimellom.

Bildene her er av nydelige Vibeke som gjorde en god jobb under fotograferingen. Jeg må nok innrømme at jeg synes det er gøy å jobbe med konfirmanter, iallefall når de selv synes det er gøy å bli fotografert. På Vibeke fikk vi testet ut litt forskjellige typer bilder. Håper hun og hadde det gøy under konfirmantfotograferingen !

Enjoy!

Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen

Foto: Vibeke Petersen

Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen

fredag 20. mai 2011

Tor og Odin

"Studio Valhall"

Med torden og brak dukker Tor og Odin opp i studio hos meg. Hesten Sleipner med 8 bein står utenfor og vrinsker. Ravnene Hugin og Munin sitter på hver sin skulder og skuler olmt på meg, der jeg står og skal ta imot til fotografering. Men både Tor og Odin har et skøyeraktig blikk rettet mot meg, og er veldig klar for å innta "Valhall" for å bli fotografert. Tor har allerede vært innom en gang for noen år siden, så nå var det Odin sin tur til å vise sin styrke :)
Begge hadde med seg sine respektive våpen i en snor rundt halsen. Tor sin hammer Mjølner og spydet til Odin, Gungne, så fint at de selv kan bestemme hvilken størrelse de til en hver tid skal ha :)

Jeg skulle nok hatt både griser og geiter som rekvesitter sammen med disse gutta, men det ble den litt mer moderne varianten på bildene. Kanskje ved en annen anleding, når Tor finner sin Siv, eller Odin sin Frigg??


Foto: Vibeke Petersen


Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen
-Vibeke -  (PS! Litt morsomt, hunden min heter Frøya ;) )

mandag 16. mai 2011

En rosa drøm!

Emilie og Sofie

Lille Emilie på 3 år hadde med seg sin nye lillesøster Sofie på 10 dager. De skulle til babyfotografering hos meg, og Emilie var så stolt som bare en storesøster kan være:) Vi fikk mange fine bilder av både Emilie og Sofie, både hver for seg og sammen. Sofie fikk til og med låne danse skjørtet til storesøster. Det var stas :) kos dere med en liten smakebit fra spedbarnsfotograferingen.

Vibeke petersen
Vibeke petersen
Vibeke petersen
Vibeke Petersen
Vibeke Petersen
- Vibeke -

onsdag 4. mai 2011

Solveig på Vintagefotografering


Foto: Vibekes Fotostudio
Nok en gang er jeg så heldig å få besøk av en utrolig skjønn lita jente. Hun var bare helt perfekt til vintagefotografering, med sin litt alvorlige fremtoning. Jeg fikk heldigvis lov til å sette litt blomster i håret til solveig, det er med på å få den gammelmodige "looken". Jeg tror ikke moren hadde tenkt seg denne fotograferingen i utgangspunktet, men tilbakemeldingene og etterbestillingene fra den kanten er overveldende, så det ser ut til at det ble vellykket. Håper jeg får se masse til lille Solveig framover, jeg kan jo også håpe hun blir storesøster en gang ;) ....
Foto: Vibekes Fotostudio
Foto: Vibekes Fotostudio
Foto: Vibekes Fotostudio

- Vibeke -

mandag 2. mai 2011

STENGT Resten av uka (uke 18)

Beklager, men studio vil holde stengt resten av uka. Håper dette ikke fører til store problemer for dere. Jeg kan kontaktes på mobil 980 65 801 dersom det skulle være noe i løpet av uka. Ellers så er jeg tilbake i studio førskommende mandag 9. mai - full av masse ny inspirasjon :)

-Vibeke-

Mira

Lille skjønne Mira på 18 mnd kom på besøk til meg og skulle ha 1 års fotografering. Det er ikke første gang hun er hos meg, hun var der allerede som 14 dagers gammel baby til spedbarnsfotografering. Støresøster har også blitt fotografert her. Det er kjempehyggelig å få følge barna når de vokser, og ikke minst så er det hyggelig at kundene kommer igjen og igjen. Det setter jeg utrolig stor pris på :)
Her er en liten serie på noe av det vi gjorde.

Foto: Vibekes Fotostudio

Foto: Vibekes Fotostudio


Foto: Vibekes Fotostudio




Vintagefotografering blir flittig brukt. Kjempepopulært. Håper det er mange som blir fristet til å prøve noe nytt. Vintage er spesielt vellykket på litt større barn, som kan ta imot litt instrukser. Se "vintage" lenger nede på siden.

-Vibeke-