tirsdag 28. juni 2011

sebastian

Har for tiden konfirmantfotografering på løpende bånd. Denne gang var det Sebastian som skulle fotograferes. Han hadde fått beskjed hjemme, at vi godt kunne gjøre noe sprøtt... Og i mangel på traktor til det tøffe Moods of Norway antrekket, så ble det altså et melkespann :) Flere bilder følger i albumet :)





tirsdag 21. juni 2011

FERIE

Stengt  fra 22. juni t.o.m. 27. juni

Studio vil desverre holde stengt f.o.m. 22 juni t.o.m. 27. juni.

Etter dette vil studio være delvis åpent i uke 26, men jeg setter ikke opp noen åpningstider. Ring meg dersom dere ønsker å komme innom, slik at dere ikke kjører bomtur. mob nr. 980 65 801

Hele Juli vil i utgangspunktet være stengt. Tar kun i mot avtalte besøk.

Håper dere alle får en fin ferie.

- Vibeke -

Vintage med Jonas og Erika

Vintage fotografering begynner å bli populært. Noe jeg er veldig glad for, og føler dermed jeg kan begynne å forsvare investeringene mine.

Utrolig kjekt å få en ny aldersgruppe inn i studio. Vi har lett for å holde oss til det tradisjonelle: Ett års bilder, så venter man helt til konfirmasjonen for neste fotografering. det skjer MYE imellom disse årene.

Med VINTAGE fotograferingen så opplever jeg at jeg får inn barn i 5 - 6 års alderen. Det er helt fantastisk å fotografere denne aldersgruppen. Håper flere og flere ser verdien av litt hyppigere besøk hos fotografen. Barna vokser ufattelig fort... ikke vent til i morgen... plutselig er de konfirmanter...

Jonas på 3 år og Erika på 6 år kom langveisfra for å bli fotografert til Vintagefotografering. To helt hærlige barn. Her fikk jeg tatt bilder av dem hver for seg og sammen. Det ble masse flotte bilder.
En liten smakebit serveres dere her:)

- Vibeke -

Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen


Foto: Vibeke Petersen
Foto: Vibeke Petersen

fredag 17. juni 2011

Sarah

Nok en Nydelig konfirmant. Denne gang var det Sarah som var til photoshoot. Hun hadde med seg den lille hunden sin som hun også hadde lyst til å ha med på noen bilder. I tillegg så er Sarah glad i musikk og spiller gitar. Den måtte selvfølgelig også få være med. Så konfirmasjonsserien ble noe utvidet, men vi fikk kjempetøffe bilder, så det var det verdt:) Kos der med en liten smugtitt på Sarah sine konfirmasjonsbilder.





torsdag 16. juni 2011

Rikke

Lille nydelige Rikke var innom til  ett års fotografering her om dagen. Ei blid jente var hun. For et par å siden var jeg bryllupsfotograf for foreldrene hennes. Kjempekjekt å få besøk av dem igjen. Her er et lite utvalg fra barnefotograferingen.




tirsdag 14. juni 2011

Håvard

Lille skjønne Håvard på 6 mnd. kom sammen med mamma og skulle ta noen 1/2 års bilder. Han hadde et stort smil om munnen fra han kom til han var ferdig.. det er skjelden kost! Jeg har tidligere hatt søskenfotografering på storesøster og storebror. Koselig at de har fått enda et søsken:) Håper jeg får følge lille Håvard i årene som kommer, Utrolig kjekt når fornøyde kunder kommer tilbake. Takk til mammaen for en hyggelig fotoseanse:)

Foto: Vibeke Petersen

Foto: Vibeke Petersen

Foto: Vibeke Petersen

lørdag 11. juni 2011

- Selia og Hugo -

To nydelige barn, Selia på 1 år og Hugo på 3 år, var innom forleden og skulle bli foreviget. De ønsket litt søskenfoto, og litt ett årsfoto av Selia alene. Det er ikke alltid jeg anbefaler å gjøre begge deler samtidig, da dette er to ganske krevende fotograferinger, især med to så små barn. Denne gang gikk det heldigvis bra, vi fikk mange nydelige bilder. Noen av dem ser dere under her :)







Nå er det nok!!!!!!!!!!!!!!



Vibeke

fredag 10. juni 2011

- Rebekka og Renate -

To Nydelige jenter dukket opp til konfirmasjonsfotografering. Rebekka og Renate ønsket å bli fotografert sammen på alle bildene, noe som gir en ekstra utfordring til fotografen. Men med supert samarbeid mellom jentene og fotograf, så ble resultatet veldig bra. Legger ut noen få fotografier her, så kan dere ta en titt :)

Foto: vibeke petersen

Foto: vibeke petersen
Foto: vibeke petersen

Foto: vibeke petersen

Foto: vibeke petersen


Vibeke

torsdag 9. juni 2011

- Erlend -

Lille Erlend hadde allerede vært på besøk hos meg en gang for ca en mnd siden, men da var han forkjølt og absolutt ikke i form til fotografering. Vi bestemte oss for å avbryte fotograferingen, for å ta den om igjen på et senere tidspunkt når han var frisk. Det gjorde vi, og da var gutten i kjempeform til 1 års fotografering:)
Her er en liten smakebit av skjønne Erlend!




onsdag 8. juni 2011

Håkon

Jeg fortsetter med flotte konfirmanter :) Denne gang var det Håkon som måtte i ilden!

Foto: Vibekes Fotostudio

Morten

Da var det Morten sin tur til å ta konfirmasjonbilder. Han hadde like greit med seg hele familien, så da ble det både konfirmasjonsbilder, Søskenbilder og familiebilder. Det ble mange flotte bilder av dem alle sammen. Dere får ta en titt på bilder av Morten og et med lillebror:)


mandag 6. juni 2011

- Malin -

Enda en vakker Konfirmant. Denne gang var det Malin som entret podiet. Hun var utrolig nydelig i den nye bunaden sin. Deler noen av kofirmasjonsbildene med dere her:



Matheus

Lille nydelige Matheus på 9 dager, var innom studio sammen med mamma og pappa. Hans første fotosession hos en profesjonell fotograf. Han var nok litt lunken til hele opplegget, men masse fine bilder fikk vi alikevel. Tusen takk til moren og faren som var så flinke til å hjelpe til under spedbarnsfotograferingen. Legger ut et par bilder fra photoshooten :)



Vibekes Fotostudio


- Vibeke -