fredag 30. august 2013

God Helg !

Ønsker dere alle en fantastisk helg. Benytter også anledningen til å si at det er noen ledige timer til fotografering. Ring +47 980 65 801 for bestilling av time.

Jeg hadde ei nydelig lita prinsesse i studio til fotografering for noen uker siden. Synes dette bildet ble så fint, så nå pryder det studioveggen min for øyeblikket. Tusen takk til Dianas foreldre, jeg er takknemlig for at jeg får bruke bildet på bloggen min.

Nyt helgen!

Fotograf Vibeke Petersen - Vibekes Fotostudio - Rennesøy

fredag 23. august 2013

Booke konfirmantfotografering?

Det er fortsatt ikke for sent å bestille fotografering av konfirmanter. Det har vært en deilig sommer, hverdagen har såvidt begynt igjen, og plutselig kommer en på hva man har glemt...

Ring for å booke time, Det er fortsatt noen ledige ettermiddager i nærmeste framtid.

En liten smakebit fra Sanders konfirmant fotografering. En kjekk ung mann som var gøy å fotografere.



torsdag 22. august 2013

SIENNA OG EMMA

Sienna skulle tidlig krøkes ;) Kun 6 dager, og allerede fotomodell. Emma på 6 år er en veldig flink storesøster. Hun likte virkelig å hjelp til under fotograferingen, og jammen var hun også glad i å være med på bildene. Så vi fikk mange flotte bilder av dem begge. Emma har forresten vært her i studio før for å bli fotografert. Tusen takk for at dere viser meg tillitt, og kommer tilbake gang på gang.

Presenterer her noen bilder fra fotograferingen