fredag 13. april 2012

BESTÅTT MEGET BRA SVENNEPRØVE :)


Svenneprøve

Vil gratulere Fotograf Vibeke Petersen med flott svenneprøve.
Dette er definitivt den beste svenneprøve som vi i Rogaland har
bedømt. Hun fikk karakteren BESTÅTT MEGET BRA
.
"hentet fra fotografforbundet sin facebookside"
Dette er jeg utrolig glad for å høre :) Og er selvfølgelig utrolig stolt!
Det har vært et tøft år så langt for meg denne sesongen. Fagprøven ble utsatt flere ganger, pga et ganske heavy prolaps i ryggen, som førte til at jeg omtrent ble invalid, og var sengeliggende i 4 uker. Ikke den rette måten å drive egen bedrift på når man jobber helt alene.
Det har vært ganske tungt å komme igang igjen etter at ryggen begynte å ordne seg, men jeg er på jobb, tar fotograferinger, men jobber litt redusert da kroppen sier stopp litt raskere enn vanlig. Derfor var det skikkelig gøy å få så godt skussmål på svenneprøven:)
Oppgaven består av en teoretisk del og en praktisk del på 10 oppgaver. Jeg legger ut noen få av bildene her på bloggen, men kan desverre ikke legge ut alt, da jeg ikke har tillatelse til å offentliggjøre bildene (tenkte ikke den tanken da modellene ble innhentet). men håper det som blir lagt ut kan tilfredstille den største nysgjerrigheten.

ungdomsportrett

Matopptak

Produktopptak

Mote på location
 
 
 
Resten av bildene er fotografier av mennesker som jeg ikke har spurt om tillatelse til å legge ut på internett. Jeg var ikke klar over at svenneprøven min skulle bli offentliggjort, derfor hadde jeg heller ikke i tankene at jeg skulle innhente publiseringstillatelse. Jeg er lei for det, men sånn ble det bare.
 
 
God helg :)
 
Vibeke
 

2 kommentarer:

  1. Gratulerer så mye Vibeke.. Kjempe gøy å se det du har lagt ut hittil fra svenneprøva di. Jeg er imponert.. Dyktig er du. :)

    SvarSlett
  2. Kjempebra vibeke! Flotte bilder åg så du la ut :)

    SvarSlett