onsdag 23. mars 2011

Vintage

Av og til så har jeg bare verdens kjekkeste jobb:) Julie som blir 4 år neste mnd hadde med seg en koffert full med klær, sko og hatter, hun hadde til og med vært hos frisøren og fikset håret :)

Jeg ønsket å bruke henne som modell til mitt nye produkt, Vintage fotografering.

Foto: Vibekes Fotostudio

Nå i år har studioet investert i endel møbler og tilbehør fra "Den franske landstil"  http://www.landstil.com/    i håp om å kunne tilby noe spesielt til dem som ønsker noe anderledes hos fotografen. Jeg håper at dette kan lykkes og at dere liker det dere ser.

Her er noen bilder fra fotograferingen

Foto: Vibekes Fotostudio

Foto: Vibekes Fotostudio
 Dette er en type fotografering som krever barn som kan posere litt. Det er en fordel at de er ca 4 år eller mer. Antrekkene bør være i litt "gammeldags" stil og farger. Det er flott med hatter og pynt i håret. Jeg har blomster og hårpynt liggende, men klærene må dere selv ha med, dersom dette er noe dere kunne tenke dere å gjøre med deres barn. Bildene passer også godt til gutter. Husk at klesvalget er ganske avgjørende for bildeuttrykket.

Foto: Vibekes Fotostudio
 Vintagefotograferingen blir en litt mer eksklusiv fotografering, enn en vanlig barnefotografering, da det går mer tid til både fotografering og etterarbeid. Men tenk så fantastisk å få slike fotografier av barna på veggen!! I tillegg så er det en gyllen anledning til å få fotografert et litt eldre barn enn en 1 åring. Det er utrolig kjekt å ha skikkelige bilder av barna i forkjellige aldersgrupper.
De aller fleste av oss tenker 1 årsfotografering, så går man ikke til fotografen igjen før barna skal konfirmeres - det er 15 år imellom.......... det er mye! :)
Foto: Vibekes Fotostudio
Foto: Vibekes Fotostudio
Julie var en veldig tålmodig jente. Flere klesskift og mange poseringer. Flink jente:) Mamma var også med og hjalp til. Til og med lillebror lå tålmodig i vogga under nesten hele fotograferingen :)

Foto: Vibekes Fotostudio
Tålmodige lillebror :)
Tusen takk for lånet av en fantastisk nydelig og flink modell. Tusen takk til mammaen som gjorde alt hun kunne for at dette skulle bli vellykket. Håper hun er like fornøyd med bildene som meg :)
Foto: Vibekes Fotostudio

Foto: Vibekes Fotostudio
 Priser på Vintage fotograferingen finner dere på arkfanen "priser" i denne bloggen.
Jeg har introduksjonspris på Vintagefotograferingen hele mars og april. Benytt sjansen og få deg et nydelig romantisk bilde til å dekorere stueveggen din med.

Klikk "liker" på bloggen vår, så kan du følge med videre på hva vi jobber med ;)
Det dukker også opp tilbud ved jevne mellomrom
-Vibeke-

4 kommentarer:

 1. Hei
  FANTASTISKE bilder!!!=) Må bestille deg hos deg til fotografering av mine 2 barnebarn Markus & Lucas=) Du hører fra meg!=) Og så gøy at du har innredet fotoatliet ditt med møbler fra oss i Den Franske Landstil!!! Vi er såå beæret=)
  Stor klem fra Tone & Anette
  www.landstil.com

  SvarSlett
 2. Det gleder jeg meg virkelig til :) Tenkte jeg måtte ta turen innom Moi for å se hva dere har der og. Vi kjører forbi av og til på søndagene, men da har dere sikkert ikke åpent :)
  Det er gøy å fotografere med deres interiør, det er lekkert og romantisk, Har lyst til å kjøpe alt.......... ;)
  Håper vi prates :)
  -Vibeke-

  SvarSlett
 3. Utrolig fine bilde rg kjempegøy konsept, jeg tipper (og håper) det slår an! Lykkr til!

  SvarSlett